Eternity

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pre TEBA

Venované jednej a zároveň každej, ktorá by sa mohla nájsť v texte...
Chvíľu som rozmýšlal že zložím báseň. Veď máme Máj, mesiac lásky. Bez vhodného hudobého doprovodu by však zrejme nemala dostatočnú atmosféru a nemusela by vystihnúť celú podstatu. Píšem ti teda tento otvorený list. Áno, práve tebe! Priamo a úprimne, čiastočne verejne a pritom stále tajomne. Ešte nerozumieš? Čítaj ďalej.

Magické oči. Mám pocit že keď do nich pozerám, vidím v nich nový vesmír. Keď sa nám stretnú pohľady, okolitý svet prestáva existovať. Vidím v nich cit a nehu, inokedy zas oheň a šibalstvo. Nie nadarmo sa hovorí že oči sú brána do duše. Presne taká si. Anjelsky dobrá a súčasne diabolsky provokatívna.

Čarovný úsmev. Úsmev, ktorý rozžiari aj ten najtemnejší deň. Je to presne ten úsmev, ktorý dodáva novú energiu a chuť do života. Zlepší náladu aj bez slov. Tvoj úsmev a smiech, to je tá motivácia a zároveň odmena za to že ťa rozosmejem, za to že ťa robím šťastnou.

Dlhé, husté vlasy. Symbol ženskosti. Skrývajú v sebe osobitnú vôňu, dotvárajú vzhľad krásnej ženy. Keď si ich prehodíš cez rameno, pôsobíš ako "neviniatko", zároveň zvádzajú k tomu, pevne ťa za ne chytiť a skrotiť.

Zmyselná postava. Flexibilná a šikovná. Pevné, ženské krivky, pritom stále útla, presne taká, aby som ťa dokázal chrániť vlastným telom. Nie je podstatné, čo práve robíš, tvoje pohyby sú elektrizujúce. Stačí že si natiahneš obtiahnuté nohavice a pri pohľade na tvoj zadok strácam reč.

Ty si presne ten typ, ktorý púta pohľady plné túžby aj závisti a ja si to vychutnávam. Ten pocit, dosiahnuť nedosiahnuteľné. Viem že časom pribudnú vrásky, kilogramy navyše...no oči, úsmev, hlas, symbióza pohybov...všetko čo vytvára tvoj šarm, ktorý mi tak imponuje, to sa nikdy nestratí.

Keď opadnú prvé dojmy, človek prestane pozerať iba očami. Vidí viac srdcom. Pre mňa sa však ani týmto nič nemení. Jednoducho viem že s tebou ma baví svet. Záľuby, názory, chute...mnohé máme podobné, niektoré zas celkom rozdielne. Spoločné, zdieľame a bavíme sa tým, rozdielne, rešpektujeme. Vzťahy sú predsa o kompromisoch. Uvedomujeme si že každý potrebuje mať čas sám pre seba, o to viac si však vážime chvíľe spoločné. Vieme že každý potrebuje istú dávku slobody, o to pevnejšia je však dôvera medzi nami. Vieme sa porozprávať na každú tému a rozprávame sa naozaj veľa. Vieme si byť oporou, vieme jeden druhého rozosmiať ako aj provokačne podpichnúť.

Si žena, ktorá chápe že chlapi sú v istom smere večné deti. Páči sa ti moja hravosť, bohatá fantázia, viera že dobro víťazí nad zlom a že každý môže byť superhrdina (inými slovami, chápeš prečo mám rád komiksové príbehy). Nie si veľká romantička, ale dokážeš oceniť pekné gesto či prejav lásky (a chápeš že rád snívam a idealizujem). Nebojíš sa kuchyne či domácich prác. Vieš, že čo dáš, sa ti dva krát vráti. Vzťahy nie sú o príjmaní ale predovšetkým o dávaní. Si aktívna, rada športuješ, chodíš na výlety, do spoločnosti či len vo dvojici.

Nepatrím medzi sexidoly, nenarodil som sa do bohatej rodiny, nevlastním majetky, nikdy som nemal vysoké ambície. Ponúkam ti však to, čo sa už nikdy nedá vrátiť ani nahradiť, to najcennejšie, môj čas. A ako bonus celé srdce na dlani. Treba pre pekný život viac? Skús si predstaviť najbližší spoločný deň. Ako nám je znova spolu dobre. Ako si rozumieme. Predstav si spoločný tyždeň, ako ideme na výlet či sa zabaviť. Predstav si spoločné mesiace, ako by si bola schopná utiecť so mnou pred všetkým niekam ďaleko. Predstav si spoločné roky, spoločný život, spoločnú budúcnosť...

Komu je teda tento text venovaný? Neprezradím. Verím že TY si sa v ňom už našla. Niečo som napísal na základe skutočností, niečo sú len moje tajné sny a ideály. Ak si však v tomto príbehu spoznala seba, už vieš, kde ma nájdeš a čo máš spraviť. Ja som tu pre teba.

Bol raz jeden život | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014